BURSA / OSMANGAZİ - Şeyh Edebali Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

AÇEP KAPSAMINDA FAALİYETLERİMİZE BAŞLADIK

Aile Çocuk Eğitim Programı ile öğrenci ve velilerine yönelik eğitimler aracılığıyla öğrencilerin akran ilişkileri ve güvenli dijitalleşme becerilerini geliştirmek; sağlıklı aile, sağlıklı toplum için anne babaların çocuklarıyla sağlıklı iletişim kurmalarının önündeki engelleri kaldırmak; çocukların duygu ve düşüncelerini anlamalarında ve kuşak farklılığı bağlamında karşılaşılan güçlüklere çözüm üretme noktasında velilere rehberlik yapmak amaçlanmıştır.

Aile Çocuk Eğitim Programı, Anadolu imam hatip liseleri ile imam hatip ortaokullarında öğrenim görmekte olan öğrenci ve velilere yönelik eğitimleri kapsamaktadır.

Bu kapsamda okulumuz Psikolojik Danışmanı Emel AYDIN SALAR öğretmenimiz tarafından okulumuz velilerine yönelik

• Dijital Mahremiyet, Dijitalleşme ve Maneviyat
  • Dijital Aile