Etiket Sonuçları: DÖGM

Okulumuzda düzenlenecek olan Arapça Şiir Yarışması Final Programına davetlisiniz

Diyanet ile gerçekleştirdiğimiz protokol neticesinde her hafta Zişan TOPAL Hocahanımla öğrencilerimiz cuma sohbetleri gerçekleştirmeye devam ediyor. Şubat ayının Kök Değer Eğitimi konusu olan 'SABIR' hakkında hasbihalde bulundu.

Ara

Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün Mümkün ( Müfredattan Marifete Kültür Nesli) Etkinlikleri kapsamında okulumuzda Edebiyat Atölyesi ve Ses ve Ritim Atölyesi kuruldu.

Edebiyat Atölyesinin amacı;Öğrencileri ilgi ve kabiliyetlerine göre şiir, deneme, öykü, roman, gezi yazısı, günlük gibi türlerde yetiştirmek, yazma yeteneği olan öğrencileri bu alanda teşvik etmek. Öğrencilerin yazma teknikleri içinde kendilerini ifade etme yollarını öğrenmelerini ve eleştirel düşünme becerileri kazanmalarını sağlamak. Edebiyat alanında uzman kişilerle, şair ve yazarlarla öğrencileri buluşturmak; onların bilgi, birikim ve tecrübelerinden faydalanmalarını sağlamak.

Ses ve Ritim Atölyesinin amacı: Kültürel birikimimizin ve millî kimliğimizin önemli bir unsuru olan müziğimizin öğrencilerce benimsenmesini ve yaşatılmasını sağlamak. İlgili ve kabiliyetli öğrencilerin hitabet becerilerini geliştirmek. Alanında uzman kişilerle öğrencileri buluşturarak onların bilgi, birikim ve tecrübelerinden faydalanmalarını sağlamak.

Ara

"Her Vakit Yeni Bir İmkândır." düsturuyla öğrenci,veli ve öğretmenlerimizin katılımıyla 4 Aralık 2022 Pazar günü Ulu Camii'de sabah namazı buluşması gerçekleştirdik. Sabah namazı öncesi Bursa İl Müftüsü Sayın Yavuz Selim KARABAYIR'ın sohbetini dinledik. Sabah namazı çıkışı Müftümüzle kısa sürede olsa sohbet etme fırsatı yakaladık.