Etiket Sonuçları: RAMAZAN

HAYDİ GENÇLER ORUCA ,diyerek mübarek üç aylarda Pazartesi ve Perşembe günleri öğrencilerimizle oruç tutmaya niyetlendik. Ramazan öncesi son perşembe günü (7 Mart) , öğrenci ve öğretmenlerimizle iftarda buluşuyoruz.

Nis

BİRLİKTE'yiz Projesi kapsamında eşleştiğimiz Adıyamanlı ailemizi Kimya Öğretmenimiz Rabia AKSU ZEHİR ve eşi Enes Bey evinde ağırladılar. Birliğimiz daim olsun.

Nis

Hafız Necip Fazıl Belge adlı hafız bir öğrencinin başrolünü oynadığı, yönetmenliğini Mesut Uçakan’ın yaptığı  1930’lu yıllarda getirilen yasaklar döneminde hafız olmak isteyen 11 yaşındaki bir çocuğun hikayesini çarpıcı bir şekilde anlatan SUVEYDA filmi Tayyare Kültür Merkezi'nde izleme fırsatımız oldu.

Nis

Koleksiyoner Bekir Kantar’cının 30 yılı aşkın süredir bir araya getirdiği farklı dönemlere ait Osmanlı’dan günümüze Kabe Örtüleri ve Hac Hatıraları özel koleksiyonu sergisini okulumuz 11 ve 12.sınıf öğrencilerimizle Tayyare Kültür Merkezi'nde ziyarette bulunduk.

Nis

Okulumuz öğretmenleriyle Ramazan'dan bir gün önce kahvaltı tertip edildi

Ramazan,büyük bir af ve mağfiret iklimi

Ramazan, Müslümanların gönlünde sevinç