Etiket Sonuçları: TÜBİTAK

Ara

TÜBİTAK Bilim ve Toplum Başkanlığı tarafından alanında uzman bilim insanlarını öğrencilerle buluşturmak, bilim ve teknoloji alanında farkındalığı arttırmak amacıyla gerçekleştirdiği "Bilim Söyleşileri" Şeyh Edebali Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde gerçekleştirildi.

Göç ve Uyum kategorisinde "Göçmen ve Mültecilerin Sosyal Uyumu" başlığıyla Yalova Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Dekanı Öğretim görevlisi Prof. Dr. Fethi GÜNGÖR tarafından okulumuz konferans salonunda öğrencilerle söyleşi programı gerçekleştirildi.

Program TÜBİTAK tarafından gönderilen teşekkür belgeleri ,okulumuz tarafından hazırlanan plaket ve hediye takdimiyle tamamlandı.

Ara

TÜBİTAK 2204-B Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması'na okulumuz Türkçe Öğretmeni Danışmalığında 'Dil ve Edebiyat' tematik alanında katılım sağlandı. Öğretmenimize ve ekibine özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz.

Ock

Tübitak 2204-B Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması başvurusuna az bir zaman kaldı.Türkçe Öğretmenimiz Nursena OĞUZKAN danışmanlığında öğrencilerimiz çalışmalarını sürdürüyor. Kendilerine başarılar diliyoruz.