T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
BURSA / OSMANGAZİ - Şeyh Edebali Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

HEDEF YKS 2024

Nis

Hedef YKS projesi kapsamında 12. Sınıf öğrencilerimiz için hazırladığımız Nisan ara dönem kamp programımızin planı aşağıdaki gibi olacaktır.

Mrt

Hedef YKS projesi kapsamında 12. sınıf öğrencilerimize yönelik motivasyon ve sınav kaygısı konulu seminerimizi gerçekleştirdi. Nefes egzersizleri ile heyecanımızın üstesinden nasıl geleceğimizi öğrendik.

Mrt

Hedef YKS projesi kapsamında 12. Sınıf öğrencilerimize YÖK ATLAS uygulaması tanıtımı ve merkezli tercih danışmanlığı faaliyetlerine yönelik bilgilendirme seminerimizi gerçekleştirdik.

Mrt

Hedef YKS projesi kapsamında 11. Sınıf öğrencilerimize seviye tespit sinavimizi gerçekleştirdik 

Mrt

Hedef YKS projesi kapsamında 12. Sınıf öğrencilerimize Performans değerlendirme sinavimizi gerçekleştirdik.

Mrt

Hedef YKS projesi kapsamında 12. Sınıf öğrencilerimizi üniversite tanıtım faaliyetleri kapsamında Eskişehir ilinde bulunan Anadolu üniversitesi ve Osmangazi üniversitesi ziyaretlerimizi gerçekleştirdik.

Şbt

Hedef YKS 2024 projesi kapsamında 12 sınıfların sınav süreçlerine katkı sağlayacak 'Etkili Ders Çalışma Yöntemleri, Etkili Motivasyon konulu seminerimizi gerçekleştirdik .

Şbt

Hedef YKS 2024 projesi kapsamında 12. Sınıf öğrencilerimize yönelik Eskişehir ili ve üniversitesine gezi yapılacaktır. Tüm 12. Sınıf öğrencilerimizin katılımını bekliyoruz.

Şbt

11. Sınıf öğrencilerimiz ve velilerimiz için HEDEF YKS 2025 tanıtım toplantısı yapıldı. Ayrıca Açık liseye geçişi önlemek için gerekli bilgilendirmeler ve pano çalışması yapıldı . 

Şbt

11. Sınıf öğrencilerimiz ve velilerimiz için HEDEF YKS 2025 tanıtım toplantısı yapıldı. Ayrıca Açık liseye geçişi önlemek için gerekli bilgilendirmeler ve pano çalışması yapıldı . 

Şbt

Hedef YKS projesi kapsamında gerçekleştirdiğimiz aylık performans değerlendirme sinavimizi gerçekleştirdik. Sonuçlarini koç öğretmenleri ile birlikte her bir öğrencimiz için değerlendirdik.

Şbt

Hedef YKS 2024 projesi kapsamında 12. Sınıf öğrencilerimizin kayit yaptırmaları konusunda bilgilendirmelerimiz sürüyor. 

Şbt

Hedef YKS 2024 projesi kapsamında 12. Sınıf öğrencilerimiz milli savunma üniversitesitesi sınav başvuruları için gerekli bilgilendirme yapılmış ve isteyen öğrenciler için başvuruları tamamlanmıştır. Öğrencilerimize sınavda başarılar dileriz.

Ock

HEDEF YKS 2024 Projesi kapsamında ara dönem YKS kış kampı planlaması yapılmıştır. 12. sınıf YKS öğrencilerimizin kursumuza katılımını bekliyoruz.

Ara

HEDEF YKS 2024 projesi kapsamında 12. Sınıf öğrencilerimize yönelik motivasyon gezisi düzenlenmiş.