BURSA / OSMANGAZİ - Şeyh Edebali Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Mrt

HAYDİ GENÇLER ORUCA ,diyerek mübarek üç aylarda Pazartesi ve Perşembe günleri öğrencilerimizle oruç tutmaya niyetlendik. Ramazan öncesi son perşembe günü (7 Mart) , öğrenci ve öğretmenlerimizle iftarda buluşuyoruz.

Mrt

Okulumuzda düzenlenecek olan Arapça Şiir Yarışması Final Programına davetlisiniz

Okulumuz Şubat dönemi "Sorumluluk Takvimi"

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı Eylül Dönemi Sorumluluk Takvimi

Beklemeli öğrencilerimizin sorumluluk sınavlarının yapılabilmesi için 11-13 Eylül tarihleri arasında okulumuza dilekçe vermeleri gerekmektedir.

Haz

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Şeyh Edebali Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Haziran Dönemi Sorumluluk Sınav Programı aşağıdaki gibidir.

May

Eğitimci yazar Halit Ertuğrul 04.05.2023 Perşembe günü saat 14:00'de okulumuz öğrencilerimizle buluşacak.

Ock

KUR'AN KURSU ÖĞRETİCİSİ ZİŞAN TOPAL HOCAHANIM'IN KÖK DEĞER ' DÜRÜSTLÜK' TEMASI ÜZERİNE SOHBETİNE TÜM ÖĞRENCİLERİMİZ DAVETLİDİR.

ÖĞRENCİLERİMİZİN 1.DÖNEM 2.YAZILI SINAV TAKVİMİ

Ara

HEDEF YKS 2023 projesi kapsamında 12.sınıf öğrencilerimize yönelik performans değerlendirme sınavı 5 Ocak 2023 Perşembe günü gerçekleştirilecektir.

Ara

HEDEF YKS 2023 Projesi kapsamında rehberlik işbirliğiyle hazırlanan Kariyer Günleri'nin 9 Aralık Cuma günü konuğu Veteriner Cansel AYDIN.Tüm 12.sınıf öğrencilerimiz davetlidir.

Ara

Hedef YKS 2023 projesi kapsamında 1 ARALIK Perşembe günü saat 13.30'da Osmangazi İlçe Müftülüğü personeli Vaize Esra AYAN Hocahanım mesleki tanıtım ve söyleşi gerçekleştirecektir.

Kas

29 Kasım Çarşamba günü saat 13.30'da Kariyer Günleri kapsamında okulumuza Motosikletli Yunus Polis Tim'i mesleki tanıtım ve söyleşi gerçekleştirecektir.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Gününüz Kutlu Olsun