Tem

15. Uluslararası MEB Robot Yarışması, 06-09 Eylül 2023 tarihleri arasında Bursa Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksinde gerçekleşecektir. Yarışma ile ilgili tüm detaylara https://robot.meb.gov.tr/ adresinden ulaşabilirsiniz.

Haz

Öğrencilerimizin; okuyan, düşünen, yorumlayan, eleştiren, medeniyetimizin kültürel mirasını değerlendiren, kültürümüzün söz ve yazı varlığını geliştiren, zenginleştiren ve yaygınlaştıran; geleceğin kültür elçileri olmak için çaba harcayan, okumayı bir yaşam biçimi hâline getiren, arkadaşlarıyla kültürel zeminde yeni bağlar kuran bireyler olarak yetişmelerini sağlamak ve onların bilimsel, sosyal, kültürel, sanatsal, edebî ve mesleki gelişimlerine çok yönlü katkıda bulunmayı amaçlayan OKU-YORUM projesiyle öğrencilerimiz Mart - Haziran ayları arasında 4 kitap okuyup tahlillerini gerçekleştirdiler.

9 Haziran 2023 Cuma günü okulumuz konferans salonunda 11-B sınıfı öğrencilerinden Büşra MENGÜTAY,Huriye Beyza CEYLAN,Nisagül YİĞİT,Nisanur KANBER,Sabahattin ALİ'nin Kürk Mantolu Madonna adlı kitabının söyleşisini gerçekleştirdi. Öğrencilerimize ve öğrencilerimizin takım liderliğini üstlenen Edebiyat Öğretmenimiz Esengül YÜKSEL'e emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Haz

İmam Hatip Şenlikleri kapsamında Cem Sultan Anadolu İHL okul müdürü H.İbrahim KAHYA ve proje yürütücüsü öğretmenleri ‘’Mülteci Öğrencilerin Uyumuna ve Matematik Tutumlarına Oyun Destekli Öğretimin Etkisi’’ başlıklı Erasmus+ projelerinin tanıtımını yapmak için okulumuzu ziyaret ettiler. Okul müdürümüz Latife ŞEKER kendilerine eşlik ettiler.

Haz

10.Sınıf dersi olan Siyer'in zihinlerde ve kalplerde yer etmesini sağlamak adına birazda heyecan katarak Siyer-i Nebi Kahoot Bilgi Yarışması düzenlendi. İhl Meslek Dersleri Öğretmenimiz Emine Hakyemez hocamıza teşekkür ederiz.

Haz

Okulumuz Türkçe Öğretmenlerinden Emre BOZATLI ve Fahrettin GÜLEŞ okulumuz idareci ve öğretmenlerine ''halkla ilişkiler ve kurum kültürü, iletişim, etkin dinleme ve beden dili, etkili ve güzel konuşma'' konulu seminer gerçekleştirdi.

Haz

Okulumuz İngilizce öğretmenlerinden Şeyda ATEŞ'in ortaklarından biri olduğu Save Nature Save Future adlı  etwinning projesine  ,okulumuz adına 5 öğrencimizle birlikte katılmış bulunmaktayız. Uluslararası bir formatta yürütülen projemizin Türkiye,Azerbaycan,Romanya ve Sırbistan ortakları mevcut. Projemiz İngilizce ve Türkçe olarak yürütülmektedir.

May

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni okulumuz bahçesinde velilerimizinde katılımıyla gerçekleşti. Programımız İstiklal Marşı ve saygı duruşunun ardından okul müdürümüz Latife Şeker'in açılış konuşmasıyla başladı. Okul birincimiz Shahed SAADİ ilan edildi. 12.sınıf öğrencilerimizden Duygu Dönmez 11.sınıf arkadaşlarına bayrağı temsilen Nisanur Kanber'e verdi. Mezuniyet pastaları kesildi. Diploma töreninin ardından programımız son buldu.

Tüm öğrencilerimizi mezuniyetlerden dolayı kutluyoruz.Yeni hayatlarında başarılar diliyoruz. Bahtları ve yolları her daim açık olsun

May

Edebiyat dünyamızın önde gelen isimlerinden Nazan Bekiroğlu ve Sevinç Çokumla alakalı edebiyat tanıtım panoları oluşturuldu.

May

Eğitimde Tek Yürek 'Kardeş Okul' Projesi kapsamında Şeyh Edebali KAİHL Okul Müdürümüz Latife ŞEKER, okulumuz öğretmenlerinden Şükran VARDAR ve Akın ALKAN,ŞURKAV Bursa Şubesi Başkanı Sami ÖZBAĞKIRAN ve beraberindekiler Şanlıurfa Valisi Sayın Salih AYHAN'ı makamında ziyaret etti.

May

Şeyh Edebali KAİHL Okul Müdürü Latife ŞEKER ve gönüllü öğretmenlerimiz Şanlıurfa Bozova İlçesi'nde bir dizi program ve ziyaret gerçekleştirdi.

Eğitimde Tek Yürek ''KARDEŞ OKUL'' projesi kapsamında Şanlıurfa Bozova KAİHL ve Bozova Akören İHO okullarını ziyaret edip öğretmen,veli ve öğrencilerimizin katkılarıyla hazırlanan yardım kolisi ve hediyelerimiz ulaştırıldı.

May

Milli Eğitim Bakanlığının Eğitimde Tek Yürek Kardeş Okul Projesi kapsamında Şanlıurfa-Bozova KAİHL ve Akören İHO okullarını,okul müdürümüz Latife ŞEKER,Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Şükran VARDAR,Beden Eğitimi Öğretmeni Akın ALKAN ve ŞURKAV Vakfı Bursa Temsilcisi Sami ÖZBAĞKIRAN'ın destekleriyle deprem bölgesindeki bu okullarla gönül köprüsü kurup maddi manevi eğitimde işbirliği yapmak adına yola çıktık.

May

Okulumuz İHL Meslek Dersleri Öğretmeni Yusuf Daştan'ın Nisan ayı Kts faaliyetleri kapsamında anlatmaya başladığı "Kur'an-ı Kerim'in Ana Konuları" semineri öğrenci ve öğretmenlerimizin ilgi ve alakasından dolayı kaldığı yerden devam ediyor.