May

Aile Çocuk Eğitim Programı ile öğrenci ve velilerine yönelik eğitimler aracılığıyla öğrencilerin akran ilişkileri ve güvenli dijitalleşme becerilerini geliştirmek; sağlıklı aile, sağlıklı toplum için anne babaların çocuklarıyla sağlıklı iletişim kurmalarının önündeki engelleri kaldırmak; çocukların duygu ve düşüncelerini anlamalarında ve kuşak farklılığı bağlamında karşılaşılan güçlüklere çözüm üretme noktasında velilere rehberlik yapmak amaçlanmıştır.

2023/2024 Eğitim Öğretim yılı 2. Dönem 1. Ortak sınav takvimidir. Tüm öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

1-7 Mart Deprem Haftasi dolayısıyla okulumuzda Deprem ve yangin gibi afetlere karşı can ve mal kaybını en aza indirmek için tahliye tatbikatı yapildi.

Osmangazi İlçe Müftülüğünden Vaize Çiğdem YAZICI okulumuzda gençlerle buluştu

Osmangazi İlçe Müftülüğünden Vaize Çiğdem YAZICI ve Yenidoğan Cami Kur’an Kursu Öğreticisi Semanur Asa hocahanımlar  Şubat Ayı Kök Değeri “Sabır” konulu bir söyleşi gerçekleştirdiler

Şbt

“Dilimizin Zenginlikleri” projesi kapsamında okulumuzda deyimler pano hazırlanmıştır.

Şbt

Kök Değerler “Saygı”  konusu kapsamında 12.sınıf öğrencilerimizle Kaplıkaya Huzurevi’ne okulumuz İHL Meslek Dersleri Öğretmeni Ayşe Tozan ve Matematik Öğretmeni Nurhan Günal rehberliğinde ziyarette bulunduk.

Ock

Eğitimin bütüncül olarak ele alınması amacıyla hazırlanan ''Kök Değerler Projesi'' kapsamında okulumuzda ocak ayında Dürüstlük değeri matematik zümresi tarafından hazırlandı.

Ock

Eğitimin bütüncül olarak ele alınması amacıyla hazırlanan ''Kök Değerler Projesi'' kapsamında okulumuzda ocak ayında özdenetim değeri matematik zümresi tarafından hazırlandı.

Ock

Okulumuz, Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü il Ar-Ge biriminin yönettiği 2023 yılı Erasmus + Okul Eğitimi programına katılmaya hak kazanmıştır. Bu kapsamda öğrencilerimiz okulumuz öğretmenlerinin refakatinde Avrupa'da bir okulda beş gün boyunca 'Dezavantajlılar" temasıyla ilgili etkinliklere katılacaktır.

Ock

Mevlana'nın vuslatın 750. yıl dönümünde Mevlana Celaleddin Rumi’yi Edebiyat Öğretmenlerimizden Filiz CESUR ve Buket BAŞABAK'ın rehberliğinde öğrencilerimizin hazırladığı programla andık.

Ock

Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde şehid olan Mehmetçiklerimiz için  okulumuz İHL Meslek Dersleri Öğretmenleri Yusuf DAŞTAN ve Osman UĞUR tarafından Kur'an-ı Kerim okundu ve dualar edildi.

Kahramanlarımızın kabirleri nur, mekanları cennet, makamları âli olsun.

Ock

Kök Değerler Eğitimi Projesi kapsamında okulumuz Kimya-Biyoloji-Fizik Zümrelerinin bir çalışması olarak Bursa Adalet Sarayı'nde bir davayı öğrencilerimizle izleme şansımız oldu.